Naturglade Ønskebørn

                   En privat pasningsordning

Om mig...


Jeg hedder Sascha Rævdal Christensen, er 34 år gammel og bor sammen med min mand Lasse (37år). Sammen har vi tre drenge, William på 10 år, Sebastian på 8 år og Nohr som er født i juni 2020


HUSDYR:.

Vi har en lille hund, der hedder Chili. Chili er en Bichon Havanaise, som er en allergi venlig hund. Hun er meget glad for børnene og elsker at lege. Hun er selvfølgelig kun sammen med børnene under opsyn.


Som person er jeg rolig, omsorgsfuld og ansvarsbevidst. Jeg elsker børn, jeg elsker alt det de giver mig og alt det jeg kan give dem. Jeg er egentlig udlært frisør, men havde i længere tid haft lysten til at arbejde med børn. Og efter et længere praktik forløb i børnehaven Vestbakken i Tårs, valgte jeg at starte op som privat børnepasser 1 maj 2014.


Vi bor i et dejligt ét plans hus, som vi flyttede ind i februar 2014. Det ligger i et forholdsvis nyt kvarter i udkanten af Sindal, med masser af grønne områder tæt på. Hos mig er børnene i køkken-alrummet, gangen og på Nohrs værelse.

I løbet af foråret 2021 har vi planer om at bygge en tilbygning, så vi får vores helt egen afdeling med indgang, køkken, toilet og stort lege område. Det er dog stadig på tegnebrættet...


Huset er IKKE-RYGER.


Min adresse er


Teglgårdshave 22, 9870 Sindal

0